HOME - Over ons

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Over ons

WailuaBoards is ooit opgericht door Erik Wijma. Hij is een boardsporter in hart en nieren. WIndsurfen, Kiteboarden, snowboarden, skateboarden en natuurlijk SUPPEN! Na een aantal jaren zeer actief te zijn geweest met de ontwikkeling van Wailua kwam Erik erachter dat hij naast zijn gezin en een andere eigen onderneming te weinig tijd overhield om Wailua de aandacht te geven die het nodig heeft.

In goed overleg heeft hij toen alle activiteiten overgedragen aan zijn goede vriend en allereerste klant van Wailua, Guy Seelmann.

Ook Guy is een boardsporter in het diepst van zijn genen. Skateboarden, windsurfen, wakeboarden, en golfsurfen doet hij al vanaf zijn jongste jeugd. Snowboarden heeft hij zelfs een aantal jaren op nationaal en internationaal niveau gedaan. En sinds een aantal jaren dus ook SUPPEN. Dit doet hij zowel in de grachten en wateren rondom zijn woonplaats Zwolle als op zee in Scheveningen. Hij is hier regelmatig te vinden omdat zijn vriendin Dafne hier woont.Zij is ook actief surfster, snowboardster en SUPster. En natuurlijk krijgt de dochter van Guy, Julia het ook met de paplepel ingegoten. Want al deze activiteiten zijn natuurlijk het leukst als jeze met familie en vrienden doet.


Doel van Guy is om Wailua tot een leuk SUP, surf, board merk te ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Kwaliteit staat daarbij bovenaan, want zonder goede spullen maakt de fun vaak plaats voor irritatie. En wij weten wat goede kwaliteit is omdat we de spullen ook echt zelf gebruiken. We hebben heel bewust gekozen om Wailua alleen via een internet shop te verkopen omdat op die manier de prijzen nog op een leuk niveau blijven. De beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Heb je vragen aan ons mail dan naar sales@wailuatrading.nl


| Meer